SchuurtjesGMK Chaletbouw bouwt tuinhuisjes op maat voor bij uw chalet, stacaravan of woonhuis. Ruimtetekort is een veel voorkomend probleem. Of het nu de fietsen zijn, het speelgoed van uw (klein)kinderen, het tuingereedschap of uw kerstspullen. Ruimte komt u altijd tekort. Wat is er nu mooier dan een blokhut of tuinhuis in uw tuin, waarin uw spullen veilig opgeborgen kunnen worden?

Tuinhuisjes van GMK Chaletbouw kunnen worden uitgevoerd in alle vormen en maten, met of zonder luifel. Een luifel kan gebruikt worden als veranda, maar ook als overdekte ruimte om uw fiets of motor te kunnen parkeren. Indien gewenst heeft GMK Chaletbouw ook oplossingen voor het opbergen van uw haardhout of afvalcontainers.

Vanaf het eerste contact tot het opleveren van uw tuinhuisje, zult u optimaal begeleid worden bij het maken van de juiste beslissingen. Voor welke materialen en kleuren kiest u? Een tuinhuisje behoort immers een goede aanvulling te zijn in het totale tuinbeeld. Mogelijkheden zijn immers zo uiteenlopend, dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien. Tijdens het bouwproces wordt u optimaal op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.