MantelzorgMensen vinden het fijn om zo lang mogelijk in hun eigen vertrouwde omgeving te kunnen blijven wonen. Een mantelzorgchalet van GMK Chaletbouw wordt geheel gebouwd conform de zorgvraag en wensen van de zorgbehoevende.

Veel mensen ervaren dat de zorg in ons land niet vooruit gaat. In veel buitenlandse culturen is men gewend dat ouderen door kinderen of andere familieleden worden verzorgt, wanneer zij hier zelf niet meer toe in staat blijken. Steeds meer mensen in onze cultuur nemen deze gewoonte over en kiezen voor mantelzorg.

Mantelzorg is onbetaalde en vaak langdurige (veelal intensieve) zorg voor zieke familieleden of vrienden. Het bijplaatsen van een (tijdelijk) onderkomen kan een tijd- en kostenbesparende oplossing zijn om uw dierbare de juiste zorg te kunnen bieden.

Vanaf het eerste contact tot het opleveren van uw chalet, zult u optimaal begeleid worden bij het maken van de juiste beslissingen. Nadat uw chalet gereed is, zal deze per vrachtwagen getransporteerd worden naar een door u uitgekozen locatie. Nadat de chalet is afgeleverd en aangesloten, kunt u optimaal zorgen voor uw dierbare in zijn of haar eigen vertrouwde omgeving. GMK Chaletbouw heeft hart voor de zaak!